Den første E-cigaret

Når du gerne vil stoppe med at ryge, er der kommet et glimrende alternativ som flere og flere vælger at bruge. Det er der en helt bestemt grund til, for alle der prøver det, siger at det fungerer – det er selvfølgelig en E-cigaret, der her tales om. Vil du vide mere om de muligheder du har for at finde gode E-cigaretter, kan du læse med her – hvor du finder et par tips og tricks.

cigaret photo

Den første – er den sværeste

Det kan være svært at overbevise sig selv om at komme i gang, og derfor kan den første e-cigaret være den sværeste. Når du har røget i mange år, har du en indgroet vane, der kan være svær at komme af med. Den eneste rigtige ting er dog at overvinde denne vane, og så sætte gang i dine E-cigaretter

Grunden til dette skal findes i, at du slipper for al den farlige nikotin og ca. 2000 andre stoffer, der også kan være skadelige for kroppen. Gør det let for dig selv, tag det første hiv af en E-cigaret og find ud af hvor let det er, hvordan kroppen reagerer og hvilken fornemmelse du selv får. 

cigaret photo

Din fornemmelse af at ryge, er der nemlig stadigvæk, og den damp du ser komme op af e-cigaretten, giver dig også den fornemmelse, at du stadigvæk er i gang med at ryge en helt almindelig smøg. Når du taler med andre, der også er gået over til e-cigaretter, vil du blive overrasket over hvor let det har været for dem. Start selv med det, og find så din E-cigaret på nettet, hvor udvalget er størst.

De mange typer af E-cigaretter

Der findes mange forskellige former for E-cigaretter, og derfor kan det være svært at finde sin favorit til at starte med. Det kan være du falder mere for en smag, end for en anden smag. Det er aldrig let at vide til at starte med og så er det jo godt, at du har mulighed for at finde et stort udvalg på nettet, hvor du kan være så heldig at finde en E-cigaret, hvor dampen smager af kaffe eller chokolade. cigaret photo

Kvit de almindelige smøger, oplev hvor godt det er at ryge på en E-cigaret. Gør det let for dig selv, og tænk på dine omgivelser, for med den vanddamp, der er i E-cigaretter slipper du for nikotin og mange andre stoffer. Du tænker mere på dit helbred og så er det samtidig let at ryge på en af de mange E-cigaretter.