Hvilke perler kan du bruge til smykkefremstilling

Der er næsten ingen grænser for hvad du kan bruge af perler til smykkefremstilling, og så er det jo ikke bare perler i ordets egentlige forstand. Du kan nemlig få kantede perler, når det er perler, du bruger til smykker, der er tale om. Vil du have en kort og god gennemgang af flere smykkesten, der også er perler, så kan du læse med lige her.

Hvad er Cateye

Når du skal i gang med at finde perler, kommer du til at støde på en lang række af udtryk, der kan være forvirrende, og så er det jo godt, at du har en grundviden, som kan redde dig fra at lave de værste begynderfejl. Her er der tale om Cateye, der er en dråbeformet perle, som kan fås i mange farver. 

jewel photo

Den fås som regel i en størrelse på 16×12 mm og kan også findes i andre størrelser – en af de lidt anderledes perler til smykkefremstilling, som findes.

En anden lidt mere speciel smykkesten, er Green Grass, der er en smuk perle, som kan fås i mange størrelser. Den vil være passende til årets modefarve, der er smaragdgrøn. Her vil den kunne sættes sammen på mange måder, og den fås ofte i flere grønne nuancer. Størrelserne kan variere som tidligere skrevet. Vil du være med på modefarve nummer 1, her i 2013, så skal du helt sikkert have Green Grass, når du skal bruge perler til smykkefremstilling.

Den tredje smykkesten, der er taget med i denne omgang, er Snowflake Obsidian – som er en virkelig smuk perle. Den fås i flere forskellige størrelser og vil sagtens kunne bruges i smykker sammen med Green Grass. Vælger du perler til smykkefremstilling, vil du ved at vælge denne, have en meget flot perle, der kan bruges som pendant til både mere mørke og flere lyse farver.

Hvor finder du alle dine perler

Når du skal i gang med at finde smykkesten, der er en del af det store perleunivers, så vil det fordelagtigt at starte på nettet. Her finder du nemlig store udvalg, flotte perler i mange farver, størrelser og til priser, der ofte er lavere end i mange af de fysiske butikker, der også sælger perler.

Husk at lade det være en leg, husk at prøve dig frem. Det kan godt være at dit smykke ikke er perfekt første gang, og hvad så, du ved hvad du gerne vil have frem med din kreation og dine smykker – så find dine perler til smykkefremstilling på nettet, og kom så i gang.