Perler i halvædelsten

Der er nogle gange vaner, som bliver ved med at hænge ved og udtrykket halvædelsten bruges faktisk ikke længere. Det er i dag gået over til at blive smykkesten og når først du kommer i gang med at søge efter perler til smykkefremstilling, finder du ud af, hvor mange smykkesten, der findes. Det er en helt speciel fornemmelse at dykke ned og finde lige præcis den smykkesten du kan bruge til dine kreationer – så glæd dig – der er underholdning og arbejde til mange timer foran dig.

Her kommer nogle af typerne og en kort beskrivelsepearls photo

Vil du gerne blive bare en smule klogere på nogle af de mange forskellige smykkesten, vil du her kunne finde norsk månesten, amethyst og mange andre, der alle kan fås som perler til smykkefremstilling.

Norsk månesten er en af de perler, der fås i flotte grå og sorte nuancer. Spillet mellem de sorte og grå nuancer i stenen, gør det til en spændende sten at arbejde med og du har altid mulighed for at kombinere mange andre farver sammen med denne stenperle.

En anden lidt speciel sten, er en lavasten, der også kan fås som perler til smykkefremstilling. De kan fås i flere forskellige størrelser og giver dig mulighed for at sammensætte rustikke armbånd eller halskæder. Vælger du dem for eksempel i størrelsen 20 mm, får du en stor og flot rustik sten, der ofte er ovre i de helt mørke nuancer som sort og mørkegrå. En lidt speciel perlesten – hvor du skal have en god idé med smykket før du går i gang med at bruge den.

pearls photo

En tredje perle er amethyst, der kan fås i flere nuancer, dog ofte ovre i den lilla farve. Den kan findes på nettet både som helt rund perle, og som dråber mv. Det er en sten, der kan bruges i mange sammenhænge, både til større og mindre smykker og derfor er den en yderst interessant perlesten at bruge. Vil du gerne bruge perler til smykkefremstilling, vil amethyst være en perletype du støder på igen og igen.

Find dine perler til smykkefremstilling på nettet

Uanset om du kun laver smykker for hyggens skyld, eller sælger de smykker du laver, så vil du på nettet have rig mulighed for at finde de perler du gerne vil have. Det er en kæmpe verden, der åbner sig, og du får alle muligheder for at lave en kreation ingen andre har lavet før dig. Giv dig selv chancen, brug perler til smykkefremstilling og gør det sjovt og spændende at lave smykker.